Vem vann JBC onsdagsturnering 2011?

JBC har under det gångna året fått frågan vem som vann den totala onsdagsturneringscupen 2011. Vinnaren av den åtråvärda JBC bucklan var… *trumvirvel* ALEXANDER BÅTH!

BåthFör tredje året i rad tog Båth hem pokalen, inget eller ingen tycks kunna stoppa honom. JBC har fått äran att intervjua mästare för att ta reda mer på hans hemligheter. Hur det kommer sig till exempel att Alexander vinner år för år? Båth svarar:

-“Hemligheten måste ju vara att jag är bäst helt enkelt! Nä men det handlar väl om att kunna anpassa sig till vem man spelar med och inte bjuda på för mycket. Sen ökar ju chanserna att placera sig bra i slutet av sommaren om man deltar i ganska många turneringar och självklart placerar sig långt upp i dom man är med i. (Inte som Adam och Almir som åker ut ur gruppen varje gång 😉

Alexander berättar även att hans sommar antagligen kommer att se ut som vanligt. Han ska försöka att spela mest challengers men även någon open blir det nog. Ett mål är att ta sig till final i en challenger då han tidigare nått semifinal som bäst. Vem som Alexander kommer spela med är inte bestämt i skrivande stund, men antagligen kommer det bli mycket spel med Adam “…om inte han blivit för bra för att spela med mig nu i Brasilien“. Alexander kommer troligtvis även att spela några tävlingar med Almir Ljutovac och Erik Hejll.

Kommer du att satsa på 4:e bucklan i sommar?
-“När det gäller Onsdagsturrarna så tänkte jag lägga av nu när jag ligger på topp! ……..NÄÄÄÄÄÄÄ!!!! Trodde du på det själv eller. Bucklan ska om inget mirakel inträffar stå nere i mitt källarförråd nästa vinter med 😉

Sen vet man ju aldrig med er i JBC. Ni kanske kommer med något nytt klurigt poängsystem som försvårar läget?!”

Alexander Båth kan känna sig trygg, JBC kommer inte förändra några regler i år. Onsdagsturneringarna kommer se ut som vanligt. Första tävlingen är den 16 maj, varmt välkomna!

Är det något mer du vill berätta för JBCs medlemmar?
-“Jag vill tala om att jag inte deltar i många onsdagsturneringar bara för att samla ihop mycket poäng utan snarare så ser jag det som ett perfekt tillfälle att komma igång i kroppen och att hitta lite matchkänsla inför turneringarna som brukar vara på helgerna. Bra träning helt enkelt att anpassa sig till olika individers spelstil. Sen skadar det ju självklart inte om man placerar sig bra och får mycket poäng då det blivit som en rolig grej att försöka ta hem bucklan i år igen.

Avslutningsvis önskar JBC Alexander Båth lycka till med sommarens tävlingar!