Onsdagsturnering 8 Juli

Adam och Almir

Almir och Adam

Det bjöds på hög klass i onsdagens turnering på Vätterstranden. Hela 16 lag hade anmält sig och det var på förhand väldigt svårt att tippa vinnaren av denna turnering.

Vi kunde bevittna många nya konstellationer i allmänhet och några nya ansikten i synnerhet. Bl a var JBC-filialen från Nässjö på plats för spel. Jakob Johansson gjorde sin första JBC-turnering och bildade par med försvarsspelare Christopher Uhrbom. Patrik Johnsson hoppade in för anmälde, men sjuke brodern Samuel Johnsson. Och lastbilschauffören Peter Jacobsson slog sig ihop med kollegan från Jönnet, Anders Asp. Även några nya ansikten från inomhusscnen tittade ut och bjöd på bra spel. Vi hälsar naturligtvis de nya spelarna in i matchen. Och meddelar att ni mer än gärna är välkommna tillbaka efter nästa veckas uppehåll.

Ett lag som inte hade utnyttjat transferfönstret var smågrabbarna Adam Nilsson och Almir Ljubovatc. De har tidigare två JBC-turneringar tillsammans i abgaget med mindre smickrande resultat. Jag ljuger inte om jag säger att de tidigare inte riktigt fått igång alla moment i spelet. Och det har ofta gått grus i maskineriet under slutspelet! Idag såg det mesta dock ut att stämma. De spelade ett riktigt vackert, inspirerat och uppoffrande spel. Vilket också ledde till en finalplats och slutligen en vinst efter tre jämna set mot Jake och Uhrbom! En match som bjöd publiken på hissnande upplevelser i långa rallyn. Men mest underhållningsvärde var det nog ändå i de ständiga försöken till att snacka ner motståndaren. Något som publiken gärna tog udden av med sitt gapskratt.

Alla är vi eniga om att Almir och Adam var värda segern med det fina spelet. Grattis!

Nya poäng kommer upp under de närmaste dagarna…

/Simon