Adam Nilsson klar för JBC!

Adam Nilsson

Adam Nilsson

Nu är det klart, Adam Nilsson har skrivit på för JBC! Förhandlingar har pågått under en längre tid, men lagom till säsongen har Jönköpings Beachvolley Club lyckats knyta till sig en av Sveriges mest talangfulla beachvolleybollspelare.

Adam kommer från Ödeshög eller ”Boet” som folk från byn brukar kalla samhället som ligger lite utanför. Just nu läser han idrott och friskvård på Hjälmareds Folkhögskola som ligger utanför Alingsås. Till sommaren kommer Adam till Jönköping och JBC för att satsa på Beachvolleyn tillsammans med Alexander Båth som till vardags spelar center i Habo Wolley.

Det var nära redan förra året att Adam skulle komma till klubben, men den gången drog Beachvolley – AID det längsta strået. Det är med Beachvolley AID som Adam har kommit i kontakt med sporten och det är där hans beachvolley karriär en gång började. Adam har som sagt setts som en riktig talang i flera år men blommade ut på allvar förra säsongen där han spelade ett antal finaler i openklassen. Hans starkaste sida är hans vinnarskalle och sitt anfall där han slår på precis allt som rör sig!

Följ Adam Nilsson/Alexander Båth i sommar!http://www.beachteam.n.nu/

JBC Hälsar Adam Nilsson varmt välkommen till klubben!

/Gustav