2: plats i challenger på underbara beachcenter i Göteborg!

dscn4852
Denna helg väntade Göteborg, då Sandra & Maria drogs sig ut pga. sjukdom så blev vi förstarankade i hela turneringen, vilket aldrig hänt innan.
Gruppspelet blev ganska enkelt, vi vann med 2-0 mot Amanda & Monica(21-10, 21-18) och Gunilla & Petronella(21-17, 21-10). Spelet innehöll mycket serve från vår sida så vi kom aldrig riktigt igång , med vårt spel.
Kvartsfinalen blev jämnare, Mathilda & Vera hade bra försvar och vi gjorde endel egna misstag, men vi styrde spelet och servade bra så kunde ta hem kvartsfinalen med 2-1 (21-19, 15-21, 15-12) Bra att träna psyket med lite jämna matcher..=)
Så dags för semifinal, motståndet blev här Caronline & Annika. Caroline har vi mött många gånger i sommar men tyvärr aldrig vunnit mot henne, Annika visste vi inget om men vi anade att hon var bra eftersom Caroline valt att spela med henne. Vi drog igång matchen i 110 km/h, vi servade bra svävservar, plockade upp allt i försvar, vann nätdueller mot Caroline och hade kontroll på våra sidlinjer. Vi spelar båda superbra i första set och tar hem setet med 21-9!! What?? Vad hände, gick det så lätt. ….?
Nytt set och dags att tagga till igen, vi får inte släppa in dom i matchen. Vi fortsätter och spelar på topp och tar hem andra setet med 21-15.. Jippiieeeee ytterliggare en final och kul att få vinna över Caroline, som dessutom slog ut oss ur SM, härlig revansch!
FINAL!!!=) Igen… mot Maria & Frida, två gamla tourspelare som inte spelat på ett par säsonger. Vi gör likadant i denna match, kör på i 110 km/h med hårda servar och fint kontroll på vårt spel. Vi vinner första set med 21-13. YES, starkt!
Nytt set, denna gång tar motståndarna ledningen och vi får kämpa för att hänga med i poängen. De varierar sina anfall och pressar på bra servar. Tyvärr förlorar vi setet med 13-21. =( Men matchen är inte slut, det är i det tredje avgörande setet som matchen avgörs. 0-0 går man in på…
Motståndarna pressar på sina servar och tvingar oss att anfalla från distans. Här får vi svårt att få till bra anfall och de dödar boll på oss istället. Vi förlorar setet med 6-15 och det är inget att snacka om, de spelade bättre i tredje set..
En förlorad final som känns lite tung, men oerhört glada att tagit oss till final efter att ha vunnit semifinalen mot Caroline & Annika! Detta var den andra bra prestationen på två veckor och det bevisar att vi spelar väldigt bra och stabilt nu och viktigast av allt, vi har SKITKUL=)
Å än är säsongen inte slut….
/Madde