Följ oss i sommar!

 I sommar är siktet inställt på SM och helst att komma bland de 16 bästa av de 32 lag som kvalar in. Det är kul att alla visar så stort intresse för hur det går för oss och därför tänkte vi att vi kunde dela med oss av våra med- och motgångar på turneringarna vi spelar.

 

 

Halmstad 2009

Halmstad 2009

Så här långt har vi hunnit spela 7 turneringar. Vi började året med att komma till kvartsfinal i en challenger vid trettonhelgen och ytterligare en vid påsk. Därefter följde 3 open som vi vann allihop (vilket har resulterat i 4 nya bollar, jippie!). Det är skönt för självförtroendet att få vinna lite ibland!

Efter det följde en svår 12-lags challenger i Göteborg som tryckte ner oss i skorna igen. Vi tog ett set mot våra 1a rankade (Frida Haugaard och Åsa Eriksson) men kom sist i gruppen efter att ha förlorat den matchen och även matchen mot våra 2a rankade (Sandra Olausson och Kajsa Edebjörk).

I helgen var vi i Apelviken i Varberg och spelade en 16-lags challenger. Det var härligt att få spela på hård sand och lågt nät och för en gångs skull kunde vi slå också! J Vi inledde starkt med att ta ett set mot 1a rankade Sandra och Kajsa med 21-11. Det blev därefter en jämn match som vi tyvärr förlorade. Vi vann däremot över våra 2a rankade (Anne Olsson och Linda Grönberg). Tyvärr var vårt 4e rankade lag (Elin Lindberg och Stina Malm) helt grymt bra och de tog hem gruppsegern. Därmed kom vi återigen 3a i gruppen. Surt surt surt! Men vi hade ett riktigt bra spel med tuffa servar och bra avslut och det tar vi med oss till nästa turnering!

 

På lördag blir det challenger i Mellbystrand i Laholm. Där är vi 9-rankade vilket innebär att vi blir 3-rankade i gruppen. Det kommer bli tufft att gå vidare från gruppen men det är en utmaning vi ser fram emot!

 

/Annelie och Madelén!

Träning på Vätterstranden i maj

Träning på Vätterstranden i maj