Sol, bad & svettiga matcher i Mellbystrand

 

dscn47701

Ny helg, ny tävling. Denna helg bar det iväg till Mellbystrand på västkusten, där vi visste att motståndet skulle bli starkt….

Lottningen var färdig och vad säger man.. ordet “dödens grupp” måste jag nog använda. Det danska tourlaget “wildcardet”, Cecilie & Charlotte skulle lottats in som 2:a rankade i någon grupp, men pga av att ett lag fattades i challengern blev de sist rankade i turneringen..Å tyvärr inlottade i samma grupp som oss. Vi fick även turneringens “bästa” lag, den gamle Jönköpingsspelaren Sigrid & hennes partner Jenny som 1: rankade, som 3: rankade fick vi Sofia Thurin & Emma Ericsson.

Vi fick kämpa på och slita bra i matcherna mot danskarna och Sigrid & Jenny. Vi fick till riktigt bra anfall & servar. Tyvärr fungerade mottaget och försvaret sämre och vi förlorar bägge matcherna. Surt men riktigt kul att få spela mot två så bra lag. I andra set mot Jenny & Sigrid spelar vi jämnt men lyckas inte ta något set denna gång.. Men många grymma “slagna och shotade” bollar som vi tar med hem och lägger på hyllan och minns=)

I sista matchen vinner vi en tresetare mot Emma & Sofia och slutar 3:a i gruppen, och är ute i turneringen=(
En grymt bra dag med sol, slit, svett, glädje och frustation men tyvärr bara 15 poäng med oss hem. En tröst denna dag är att Sigrid & Jenny möter danskarna i finalen så gruppen var tuff och får kallas ”dödens grupp” denna dag.
Med ett leende på läpparna lämnar vi Mellbystrand denna dag och ser fram emot nästa helg, Tylösand, Halmstad. Där kommer det samtidigt att spelas Tour, så vi ser fram emot en härlig stämning . Håll tummarna för en bra lottning, så att det är VÅR tur att gå till sommarens första semifinal………

/Maddedscn4777