Sigrid Simonsson klar för Nestea Swedish Beach Tour!

Sigrid Simonsson

Sigrid Simonsson

Sigrid Simonsson är först med att sätta Jönköpings beachvolley club på kartan. I helgen vann hon tillsammans med Vera Lundborg sin första Challenger och blir där med direktkvalificerade för Nestea Swedish Beach Tour premiären i Uppsala. Detta är det största som någonsin har hänt i JBC´s historia.

 

 

I helgen begav sig Sigrid för att tävla en challenger i Smedjebacken tillsammans med Vera. Under gruppspelet så var vädret mestadels mulet och en del regnskurar föll över planerna. Men lagom till slutspelet kom det fina vädret fram, men det gjorde även Sigrid och Vera

 Semifinalen bjöds på en svettig tresättare där Sigrid och Vera tillslut stod som segrare och vidare till final. I finalen fick de möta Malin Hellström och Karolina Ljung där Malin är det stora namnet av de två. Även där blev det en tresättare med härliga bolldueller, men det var Sigrid och Vera som drog det längsta strået och vann där med sin första challenger tillsammans.

89ea668e-b316-4879-807d-63f4bcf344dePriset för segern blir en direktkvalificering till Nestea Swedish Beach Tour premiären i Uppsala som kommer spelas nästa helg. Detta betyder att JBC kommer ha en spelare med i elittouren, Sigrid Simonsson kommer ställa upp för första gången i Nestea Swedish Beach Tour tillsammans med Vera Lundborg.

Att JBC redan får ha en spelare med i Nestea Swedish Beach Tour är riktigt roligt för klubben men framför allt kul för Sigrid själv. Detta är den största presstationen som en spelare har presterat i JBC´s färger. Förhoppningsvis är detta början på något stort, Sigrid Simonsson visar vägen och hoppas fler JBC-spelare hänger på!

JBC önskar Sigrid lycka till i debuten på Nestea Swedish Beach 2009!!!!

 

/Gustav