Mardrömsopen 16/8 – Skatås

Det var med ovisshet man satte sig i bilen den tidiga söndagsmorgonen. Klockan var 6 och dom hade flyttat matchstarten till 8 iställetÖ för 9 så de blev bara 5 timmar sovande den natten.

Det var två Jbc lag med kan man säga, Adam Nilsson/Johan Arvidsson och David Röstedal/Patrik Johnsson. Adam o Johan hade en rätt så lätt grupp o vann den, jag och Patrik hade Jens Östergård/Joakim Svanberg som förstarankade lag i gruppen men vi lyckades vinna med 22-20 18-16. De andra matcherna vann vi rätt enkelt.

Båda lagen gick direkt till kvartsfinal, Adam/Johan mötte Simon/Jakob och det blev en 3 setare som Adam/Johan vann till slut. (Viktigt för Adam o vinna eftersom han åkte ut mot detta lag i U-21 sm)! Jag och Patrik mötte Wittinger/Berglund som lite oväntat slog ut Petter Hannerfors/Peter Blomqvist i åttondelsfinal. Det blev en jämn 3 setare som vi till slut vann med 15-10 i avgörande set.

I semin tog det slut för båda lagen, jag o Patrik mötte Josef Pernholm/Henrik Andersson som va där o laddade upp inför paf open. Våran match slutade 15-21 15-21, men vi va inte helt bortspelade iaf. Adam o Johan mötte beachspikers, de va 4e gången gillt som gällde för Adam, det var stenhårt hela vägen och ett och annat skumt domslut. Till slut vann Pernholm/Andersson finalen mot beachspikers.

Det var ändå helt okej av båda lägen att gå till semifinal i en open med medelpoäng över 500 poäng.

/Davve