En helg fylld av toppar och dalar

Laddade till tusen åkte vi till Mellbystrand tidigt på lördagsmorgonen för att spela ytterliggare en challenger. Sverigetouren hade denna helg premiär så förväntningarna på en kvartsfinal plats var stor då de bästa lagen spelade tour. Med oss i bilen hade vi även en sovande Almir som laddade upp till tusen genom att sova. I Mellbystrand möttes  vi av en strand där vattnet tagit över våra planer!! En tragisk syn då vi insåg att turneringen inte skulle gå att genomföras.

 Mellbystrand 12/6    Snygga kläder!

Efter lite velande blev det en tur till Hylte med Båth, Erik, Gabbi, Markus och Philip för kul beachträning. Efter några timmars härligt spel i regn och sol fylldes magen med en  välförtjänt pizza med “världens dyraste cola” . Erik, Båth hängde därefter på tjejerna för ytterliggare ett träningspass.

Nästa dag, söndag var det bara till att ladda om. En full bil gav sig iväg mot Skatås, Göteborg för challengerspel. Almir och Phillip gjorde debut och lyckades nästan spela till sig en vinst. Erik och Båth kämpade sig till en kvartsfinal och Annelie och jag fick nöja oss med en tredjeplats i gruppen. Vi fick inte till vårt spel denna turnering och spelade på vår lägstanivå. Nästa helg blir det återigen Göteborg, Åby och en openturnering för att bygga tillbaka vårt självfötroende och komma upp till toppen igen och lämna dalen!.

//Madde