Att en kvartsfinal kan kännas så tung..

Ny tävling, denna gång i Ystad. 2:rankade i hela turneringen, boende bokat för denna gång skulle vi ta oss till semifinal/final.

Tyvärr blev matchen mot vårt 2:rankade lag, Kristina & Lena, för tuff i gruppen och med några få poäng i varje set förlorade vi matchen.BLÄÄÄÄ! De andra matcherna i gruppen hade vi inga problem att vinna och slutar återigen 2:a i gruppen.

Kvartsfinalen blev denna dag mot Kristin & Anniken, två tjejer som vi inte spelat mot på 2 år, men som vi vet har utvecklats sedan dess. Vi gick in i matchen och körde i 210 Km/h och tar ledningen med 10-2. =)
Tyvärr tappar vi denna ledning och även andra set efter långa dueller, bra försvar på korta bollar, slit, svett och sand. Bara till att åka hem till vandrarhemmet och deppa!!

Svårt att hitta postitiva saker med denna turnering men vi spelade bra turneringen igenom men det räcker inte denna dag.Och sen har vi givetvis snygga kläder med våra nya sponsorer.

Beröm till Filip, Habo som tar sig till semi men Markus denna dag och tar set emot danskarna, grymt kul match.

Nästa helg bär det iväg till Mellbystrand, Laholm där det denna turnering kommer bli tufft motstånd då även “tourlagen ” deltar i challengern.. Så i veckan blir det serveträning för att hålla motståndarna borta från nät…

Syns på Vätterstranden..
//Madde & Annelie